- Histor iPhone app

Om nog meer kleur te geven aan het leven lanceert Histor als eerste in Nederland de iPhone Color Studio applicatie. Nederlanders krijgen vanaf nu de mogelijkheid om zich door elk kleurig kleed, schilderij, muur of kledingstuk thuis of onderweg te laten inspireren. Met de gratis Color Studio applicatie van Histor bewaar je favoriete kleuren en combinaties, zie je gelijk welke Histor producten nodig zijn voor je verfklus en waar je deze koopt.

De Color Studio applicatie laat je op een leuke en effectieve wijze een keuze maken uit het palet van 1250 kleuren. Dit kan door te bladeren door de kleurenwaaier, te zoeken naar een bijpassende tint of je te laten inspireren door de trendkleuren van het seizoen die geselecteerd zijn door de Histor stylisten. Bij een zelfgemaakte foto zoekt de applicatie de Histor-kleuren die in de foto voorkomen

De kleuren worden bewaard in verschillende persoonlijke kleurenbakjes en kunnen eenvoudig worden besteld. De applicatie laat weten waar het juiste Histor product te vinden is, rekent de hoeveelheid benodigde verf uit om zo een compleet boodschappenlijstje te maken. Via de adressenlijst met winkels in de buurt kan de gekozen kleur, het product en de hoeveelheid direct worden gemengd.

De applicatie is gratis te downloaden via www.itunes.apple.com/nl/app/histor/id377005068?mt=8

Alle prijzen incl. 21% BTW
Copyright © 2024 Verf24.nl, Renselkade 1, 9672 BD Winschoten | Powered by Zen Cart | Wij staan ook op WebWinkelWijzer
Technische realisatie: GetZenned